Sivut

lauantai 17. syyskuuta 2011

Uusimmat putelit

Heips!
Oon tässä parin kertaan ravannut jo Seinäjoella shoppailemassa. Oon löytänyt kivan neuleen, muutama juttu sinne jäi vielä oottelemaan josko mä ne joskus ostaisin. Jostain kummasta syystä enemmän sitä kosmetiikkaa aina tarttuu mukaan. Mietin eilen perjantaina Seinäjoen katuja kävellessä, raaskisinko ostaa Yves Saint Laurentin kiiltopunan palkaksi siitä kun kesällä olin ahkerana kesätöissä, mutta en hakenut sitä kuitenkaan. Lisäksi silmät kiiluen kyyläsin kenkäkauppojen ikkunoita, yhden pienen putiikin olisin varmaan voinut ostaa tyhjäksi, jos olisin rikas (se on vähän ennen sitä Stockmann Beautyä). Ehkä joskus. :D Nyt siihen wannabe-kosmettikkabloggaaja osuuteen...
Kuvasaastetta taas kehiin.

Wild and Crazy-kynsilakka sävyssä W89 Amnesia. Ihana duochrome-lakka! Lakkasin laiskana edellisten lakkausten päälle. Mulla on menossa ikuinen Anne kasvattaa pitkät kynnet-projekti..

LdB (Lait the Beauté) Vitalizing Peeling with Silk Everyday Shower Peeling -suihkusaippua. Rrrrrakastan tän tuoksua, hintakaan ei huomannu päätä, alle 5e. Anttilasta o/
Tigin Ego Boostin hain latvahoitoaineeksi Hairlekiinista. Tämänkin  tuoksu. <3

Lumene Natural Code huulipuna sävyssä 4 Satin Coral. Lämmin korallinpinkki kultaisilla glitterhippusilla. Tuntuu huulilla aavistuksen kuivalta :/.. Goshin Velvet Touch-huulipuna sävyssä 134 Darling. Samettinen ja pehmeä nude-sävy, ihana!
Max Factorin False lash effect entisen loppuneen tilalle.
Wet n Wild luomiväripaletti sävyssä Lust Désir. tässä paletissa on tosi hyvin pigmenttiä!

Ylärivissä paletin helmiäispuoli, oikealla mattapuoli ja keskellä huulipunat. Vasemmalla Satin Coral ja oikealla Darling. Luomivärejä on vain kevyesti sormella pyyhkäisty. Niillä paletin mukana tulevilla aplikaattoreilla voi sitten heittää vapaavalintaista vesilintua ;).

Semmoista tällä kertaa. 
Tuleeko teillä ostettua syksyisin normaalia enemmän kosmetiikkaa?

4 kommenttia:

  1. Noi LdB:n tuotteet on ihan jumalaisen ihanan tuoksuisia <3 Toi sun ostamasi on vissiin joku kuorintasaippua? Täytyykin vissiin ostaa tota kun edellinen kuorintavoide loppuu ihan justiinsa :)

    VastaaPoista
  2. "raaskisinko ostaa Yves Saint Laurentin kiiltopunan palkaksi siitä kun kesällä olin ahkerana kesätöissä"

    No mutta tottakai ;)
    Mullakin on tuo wetnwildin paletti ja on aika hyvä hintaan nähden!

    VastaaPoista
  3. Henni, niin on, tekis mieli imppailla tuota koko ajan :D! Jep, nii on. Suosittelen kyllä, hoitaa tehtävänsä hyvin ja jättää ihon pehmeäksi.

    Jenni L, pitääpä ens kerralla hakee se sitten. :') Viimeks kiertelin ja kaartelin siellä ja huokailin ihastuksesta. Kerrohan, haenko myös sen alennuksessa (12,22e) olleen iiihanan violetin huulipunan..? Kesän raataminen käy vielä tekosyyksi, käyhän? xD

    VastaaPoista
  4. No todellakin käy, hae pois.
    Ihan kohtalainen palkka siitä että on ollut kesällä töissä, kun olis voinut olla vaikka rannalla ja niinpäinpois... jne. :D

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)