Sivut

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

So Essential?


Siinä on vähän viimeaikaisia kosmetiikkaostoksia hienosti tulostimen päällä kuvattuna (nokun siinä oli hollilla  kätevästi kohdevalokin niin mun ei tarvinnut alkaa säätämään salaman kanssa..)! Mukaan lähti siis Schwarzkopf Live XXL:n mustaa hiusväriä, joka on mielestäni aivan parasta mustaa hiusväriä mitä markkinoilta löytyy, noin niinkuin kotivärjäykseen tarkoitettuna. Olen huomannut että tää uusin color intense-versio ei niin tiuhaan tartu nahkaan kiinni, saa siis paremman tuloksen kun puolet naamasta ei ole ihan mustana. :3 Itsehän en siis koskaan sotke puolta naamaa, kaulaa ja vielä käsivarsiakin väriin, ehen. Olen kokeillut myös Garnierin versioita mustasta hiusväristä mutta tuppaavat haalistumaan todella nopeasti.. Muistuttavat aikalailla tumman ruskeaa hyvin pian.

Sitten noista Garnierin Nortic Essential-tuotteista vielä. Ostin nuo viikko sitten, tuo puhdistusgeeli on mukavan tuoksuista (viinirypäle!<3) ,vaahtoaa ihan mukavasti ja puhdistaa vielä ihan hyvin. Ainut miinus mitä tuosta antaisin, on se ettei se kauhean hyvin mulla silmämeikkejä loppuun asti puhdistanut (Joojoo! Tiedän ettei varmaan saisi käyttää niin mutta en jaksa ostaa silmämeikin puhdistusainetta! :'D), esimerkiksi vesirajalla silmän lähellä olleet valkosiset kajalit jäi vähän sille tielleen..

Päivävoide oli ihan mukavasti kosteuttavaa, tuoksui hyvältä ja oli helppo laittaa. Ainut mikä tässä jäi mietityttämään oli tuon purkin muoto, että kuinkahan hygieenistä se on dipata sormiaan tonne.. Noh, itse ainakin pesin aina kädet ennen kuin laitoin sormiani tonne. Ainiin, ja tämän riittoisuus vaikuttaa hyvältä, ei todellakaan tarvitse paljoa laittaa riittääkseen koko kasvoille ^__^ Ainoana miinuksena sanoisin tämän hieman kalvomaisen ja öljymäisen pinnan jättämisen. Vaikka molempien pakkaukset sanovatkin että sopisivat normaalille ja sekaiholle. Itselläni on nimittäin sekaiho, joka kiiltelee ja pukkaa epäpuhtauksia lähinnä T-alueelle (ja joskus satunnaisesti leukaan).

Näiden Inceistä(=ainesosaluettelo) en oikeen kamalasti osaa sanoa vielä mitään kun en ole kauheasti perehtynyt aiheeseen, toivottavasti tulevaisuudessa! :) Olen miettinyt jos hakis jonkinlaiselle vaatetus-alalle ja kosmetologiksi ainakin. Sitten vois käydä vielä maskeeraaja-koulun Helsingissä.

Kuvissa oleva pieni putkilo on Maybellinen Color Sensational Gloss, aika luonnollisessa sävyssä (apua toi hävis nyt jonnekkin enkä löydä maybellinen sivuiltakaan ton sävyn nimeä :--D). Huulille siis luo luonnollisen kiillon. Tuoksuu muuten mukavasti hunajalle!

8 kommenttia:

  1. Olen samaa mieltä siitä, että tuo Liven musta on paras musta markettiväri! Muut haalistuivat kamalan nopeasti. Liven punaiset taas ovat aika kökköjä.

    Tuohon päivävoidepurnukkaan voisi ostaa jonkinlaisen (spatulako se oli..) "lusikan", millä sitä voidetta sieltä ottaa. On hämärä muistikuva siitä, että niitä olisi kosmetiikkatilpehöörihyllyillä! Pitäisi itsekin ostaa. :D

    VastaaPoista
  2. jeps! Muut värit haalistu ehkä jo viikossa ruskeaksi, tuo ei haalistu sitten millään. :D

    Ja kiitti vinkistä! 8) Pitää katsella Kicksissä vaikka seuraavan kerran kun sinne eksyn.. 8)

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä, liven musta on paras! Mutta muut liven värit onkin sitten kakkaa :D Mutta hei tosta silmämeikinpoistoaineesta, niin kantsii ostaa sellasia öljysiä meikinpoistolappuja, lähtee tosi helposti silmämeikit, myös vedenkestävät! :>

    VastaaPoista
  4. Miulla meni tuosta liven väristä hiukset ihan huonoon kuntoon. :( Se kyllä pysy hyvin muuten. Nykyään käytän lorealin excellence cremeä(?) ja se on ollu miun tukassa ainaki tosi hyvä väri. :> Pysyy hyvin, eikä tee huonokuntoseks hiuksia.

    VastaaPoista
  5. Mulla taas muuttui tukka ruskeaksi supernopeasti tuolla värillä värjätessä. O_o Jännää..

    VastaaPoista
  6. Haluun kommentoida ton hiusvärin uudistusta, haalistuu nopeammin! Sit ärsyttää toi olevinaanvitamiinimössnmössön "uudistus".. Nyt on kun niin hirveä haloo maailmalla värien vaarallisuudesta ni pittäähän sinne jotain greippiä mukaan tiristää! :D

    Ja että tää kommentti olis vielä kovempaa kemikaali inhoa ni epäilen että noiden garniereiden inci on täynnä peetä! X)

    VastaaPoista
  7. jenni l, Oon kyl ihan samaa mieltä tosta uudistuksesta! Tosin mulla tuo ei haalistu, veikkaan että haalistuminen on kiinni enemmän hiuksista ja hiuslaadusta. Veikkaan myös, että hyvin suurin osa hiusväreistä kyllä aika karmeata scheissea...

    VastaaPoista
  8. Favoralla on semmonen kiva puhdistusgeeli jolla lähtee naamasta meikit, en tosin suosittele jos kauheen tujua meikkivoidetta käyttää (Joe Blasco, M.A.C jne..). On vielä tosi hellävaranenki (sopii myös silmämeikin poistoon) ja löytyy sekaiholle sopiva :)

    -Kaisla

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)