Sivut

torstai 24. syyskuuta 2009

My vanity!

Turhamaisuus on hyve, voisi kuulla sanottavan minun suusta. Joskus on aivan ihana puunata omaa tukkaansa ties kuinka kauan, lakata kynsiään puoli päivää ja miettiä mitä muuta neitimäistä sitten keksisi.
Kiitos kolmen kivan kommentoijan, päätin tehdä turhamaisuuden huipentuman(ko?) merkinnän. Seuraavassa siis luvassa juttua oman tukkani puunaamisesta ja muutenkin hiuksista, laukuista (joita ei voi koskaan olla liikaa) ja kynsilakoista! Kosmetiikkani esittelyn jätän tuonnemmaksi, että ehdin tehdä jotain muutakin vielä tänään.. ;)!

Hiukset ovat joka naisen kruunu, eli ne ovat hoitamisen arvoisia. Itse tällä hetkellä käytän ( ja tykkään!! ) seuraavia tuotteita (kuvassa, vasemmalta oikealle.. )

  • Schwarzkopf got2b Smooth'nChic hiustensiloitus-/muotoiluaine. Tällä hiuksista saa ihanan silkkisen tuntuiset! :) Itse käytän tätä joko suihkun jälkeen hiuksiin kammattuna, tai sitten aamulla pörröjen kesyttämiseen. Erittäin kätevä! Maksaa jotain 4-6e?
  • Loreal Paris:n Studio Indestructible hiuslakka, mahtava hiustenmuotoilulakka. Tällä saa niin tupeerattua kuin pitämään kampauksen ojennuksessa. (vaikka itse harrastankin eniten ihan suoria hiuksia, mutta kuitenkin. : D) Hintaa tällä suurinpiirtein 5e..
  • Nivea Color Protection-shampoo ja hoitoaine. Hoitoaineen annan olla päässä 3-5 minuuttia. Yksi lemppareista, Gliss-merkin lisäksi. Muita hyviä värjättyjen hiusten shampoo+hoitoaine-systemointeja löytyy myös Dovelta ja Lorealilta! ..ja maailmassa on ainakin miljoona erilaista tuotetta jota haluaisin kokeilla. Näytteet ovat tervetulleita ;)!
Sitten niihin hiuslisiin mitä harrastan silloin tällöin(keikoill/festareilla, juhlissa, bileissä, kuvaussessioissa ym.)!
Itse omistan Headrazor-merkiltä kolmet hiuslisät, violetit multimix-rasta- ja mustavioletit-suorakuitu- sekä mustat kiharaklipsit! Nämä hiusklipsit ovat siitä käteviä, että ne on helppo niin sanotusti "asentaa" päähän, muuta ei tarvitse tehdä kuin laittaa hiukset ponnarille mahdollisimman korkealle, ja iskeä kuidut päähän! Laadultaan ovat mielestäni hyvät, etenkin rastat. Nuo suorakuidut ovat muuten hyvät mutta jos tuulee niin ne on pian aivan takussa ja kammatessa sitä karvaa lähtee jonkun verran. Hintatasoltaan ne ovat suhteellisen halpoja, ainakin omasta mielestäni. Rastaklipsit ovat 35e ja suorakuidut 29e, ja niitä saa Suomesta ostettua ainakin Morticiasta sekä Backstreetistä.

Mustat kiharalisäkkeet ovat muuten myynnissä, ei ole tullut käyttöä.. Vinkatkaa jos haluatte ostaa. 19e kpl, mulla on niitä kaksi! Laittakaa kommenttia mikäli kiinnostusta on.

Noihin rastalisäkkeisiin olen muuten iskenyt Headrazorin violettimustia twistejä hiuspinneillä lisäksi, saivat vähän piristystä :) (Purple passion!) Sitten raavitaan!.. eiku.. lakataan kynsiä! Tässä kuva lakkacollectionista; Harrastan tällähetkellä enimmäkseen Maybellinen, Revlonin ja Lumenen lakkoja. Muutama muu randomilakka on kivan värinsä takia myös eksynyt mukaan.. Kynsien sen kummempaan koristeluun en ole vielä ehtinyt paneutua, vaikka kiinnostusta olisi kovastikkin. Pitää ehkä tehdä Ceasarshopille tilaus tässä syksyn/talven mittaan!
Lempisävyiksi on osoittautunut vaaleimmat pinkit+glitteri, mitä mulla yleensä onkin arkena kynsissä. Vaaleammat sävyt saa jotenkin mun nakkisormet näyttämään ohuemmilta! Lemppari onkin tuo Revlonin (edessä vas. toinen) ja Maybellinen pinkki. Sävyjä en jaksa alkaa luettelemaan.. ;)
Mutta, saatte keksiä minkä väriset kynnet laitan huomiseksi? Pitäisi nimittäin taas lakkailla, entiset alkaa olemaan jo vähäh kärsineet.

Sitten viel loppuhuipennukseksi kuva mun laukuista! Käyttölaukkuna toimii tällä hetkellä oikealla oleva tekonahkainen niittiunelma!
Pvckoristeinen laukku, ja niittilaukku ovat Morticiasta, Living Dead Soulsin laukku on Backstreetiltä lähtöisin. Ja tuo söpö pikkuinen hopea kirjekuorilaukku on Joensuun Nahka-Albertista. :)!Nyt sitte onki Salkkareitten aika! 8D

Palaillaan! :)

5 kommenttia:

  1. Joku kaunis päivä tuun ja pöllin sun laukut. 8) Tota got2b Smooth'nChic hiustensiloitus-/muotoiluainetta oon himoillut, mutten uskaltanut ostaa aiemmin, nyt voisi liidellä kauppaan hakemaan sen.

    Terv: eräs M, joka ei jaksanut kirjautua.

    VastaaPoista
  2. mitä teit sille violetti-mustalle mekkoselle? ja mistä sen hankit? aivan ihana, täällä potentiaalinen ostaja =)

    VastaaPoista
  3. tuo g2b:n tökötti on ihanaa *-* pirun kalliiksi tulee tähän pehkoon käytettynä.. -,-' :D (ps, se o muute pikkasta vajaa 7e ;))

    VastaaPoista
  4. Uiiii mikä postaus! <3 ai vitsi tätä on kiva lukea ^^ Tukka on makee, ja on meillä yksi samislaukkukin :P siis tuo nyöritetty living dead soulsin isohko olkalaukku.
    Tuo oikealla yläkulmassa oleva käsirautaveska on ihana. ^^

    VastaaPoista
  5. Anonyymi kommentoija, se jää ainakin joksikin aikaa tuonne mun kaappiin odottelemaan josko laihtuisin sopivan kokoiseksi siihen! Pysy kuulolla (lukemassa tätä blogia), niin ilmoittelen tuleeko se myyntiin jos tulee!

    Lady, se on *_*! <3 Nojoo, en minä hintoja ikinä muista.Dementikko oon ma! :D

    Insanity_, kiitosta <3 Joo se pvc/nyörilaukku on ehkä mun lemppari! Harmikseni tuosta käsirauta-laukusta on vetoketju rikki, pitäisi viedä korjattavaksi..

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)